Sluit Logo Radar

Conventie - lancering matchingsprocedure groepsaanbod!

maandag, 20 juni

Na de succesvolle lancering van de matchingsprocedure voor individueel aanbod binnen de conventie ‘psychologische functies in de eerste lijn’ wensen de Oost-Vlaamse netwerken geestelijke gezondheid (RADAR, GG ADS en Het PAKT) en hun partners graag een volgende stap te zetten in de verdere uitrol van de conventie: de lancering van de matchingsprocedure voor het groepsaanbod gaat vanaf vandaag van start!

 

Dit groepsaanbod wordt op laagdrempelige en toegankelijke vindplaatsen georganiseerd door 2 personen, waarvan minstens 1 persoon een klinisch psycholoog of orthopedagoog is die (al dan niet vanuit een erkende organisatie) voor min. 8u/week geconventioneerd is. Binnen deze 8 uur is een combinatie van individueel en groepsaanbod mogelijk. Verdere informatie over de diverse randvoorwaarden van dit groepsaanbod vind je terug in de overeenkomst die het RIZIV afsloot en in de verschillende infosessies die in het verleden georganiseerd werden. (presentaties en opnames hier te vinden)

 

Deze oproep/matchingsprocedure geldt voor groepsaanbod dat nog in 2022 zal van start zal gaan. De matchingsprocedure start met een brede communicatie op maandag 20/6, waarin we o.a. een officiële oproep met meer informatie over de procedure en een link naar het indienen van een portfolio zullen includeren. Je kan vanaf 20/6 dus een portfolio indienen, maar wie nog vragen heeft na het lezen van de oproep kan terecht op een vragenuurtje dat georganiseerd wordt op woensdag 22/6 van 12u tot 13u. Inschrijven voor het vragenuurtje kan via deze link: https://forms.gle/8PB3H6bNZtFJTWv86

 

In functie van een tijdige/snelle verwerking vragen we om een portfolio bij voorkeur voor 1/7 in te dienen, zeker voor het groepsaanbod dat beoogt te starten vanaf september 2022. Het indienen van een portfolio is mogelijk tot 14 augustus 2022, waarbij men best in rekening brengt dat een antwoord op het portfolio tot 3-4 weken op zich kan laten wachten.

 

Vanaf oktober 2022 zal de matchingsprocedure voor groepsaanbod 2023 geopend worden i.f.v. eventueel bijkomend groepsaanbod en/of de verderzetting van het reeds geconventioneerde groepsaanbod in 2023.

 

U kan uw portfolio voor groepsaanbod vanaf heden indienen via volgende link: https://forms.gle/4Tgz2NUWECWUUmmz8

 

De oproep met meer informatie over de matchingsprocedure vindt u, net als diverse andere belangrijke links en documenten u hier terug: https://bit.ly/3nM9bpW

Deel dit nieuwsbericht

Ontdek de verschillende RADAR-programma’s

Ben je op zoek naar welke programma's RADAR heeft en wat ze doen? Dat vind je hier.