Sluit Logo Radar

Congres Psychosociale Determinanten van de geestelijke gezondheid van het Jonge Kind

woensdag, 22 december

De Forumgroep intersectorale trajecten voor jonge kinderen organiseert ism het IROJ OVL en het Oost-Vlaams netwerk Radar een 3daags congres door en voor de partners uit de Federale Geestelijke Gezondheidszorg en de Vlaamse jeugdhulp.

 

Doel is om krachten, kennis en ervaringen te bundelen en de samenwerking te versterken tussen de verschillende partners die met jonge kinderen werken in Oost-Vlaanderen. Op het programma staan boeiende keynote sprekers, masterclasses en workshops (zie bijlage). U kan tijdens het congres van gedachten wisselen, leren, netwerken en ontmoeten. 

 

update: Naar aanleiding van de corona-maatregelen in België zetten we de stap naar een online versie van het driedaags congres Psychosociale determinanten van de psychische gezondheid van het jonge kind. Een moeilijk beslissing omdat we het life event enorm genegen waren, maar een noodzakelijke beslissing omdat we wensen dat het congres doorgaat en niet voor onbepaalde tijd - waartoe de huidige corona maatregelen nopen - wordt uitgesteld.

 

We dragen hierbij ook nog steeds de finaliteit van het congres hoog in het vaandel. De online versie zal het van elkaar leren, uitwisselen en netwerken dan ook sterk meenemen en ondersteunen.

 

Tegelijk werd de inschrijvingsdatum ook verlengd tot en met 12 december. Je kan nog steeds inschrijven via de linken voorzien in de bijlagen.

 

Elke deelnemer zal de nodige online links voor bijwonen van de keynotes en op maat van de maximale realisatie van zijn/haar keuze aan workshops en masterclasses voorafgaand en tijdig ontvangen.

 

 

Allen welkom!

Deel dit nieuwsbericht

Praktisch

Het congres omvat drie volledige dagen op 22/12/21, 13/01/22 en 4/02/22.

 

Elke dag start met een keynote in de voormiddag. In de namiddag worden telkens in totaal 1 masterclass en 5 workshops georganiseerd. Je inschrijving omvat sowieso de drie keynotes en per congresdag een deelname aan 1 masterclass of 1 workshop in de namiddag.

 

Deelnameprijs aan het congres is 150 euro per persoon. Je inschrijving is pas definitief na betaling. 

 

Waar: VAC Gent, Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent

Uitnodiging Inschrijven

Ontdek de verschillende RADAR-programma’s

Ben je op zoek naar welke programma's RADAR heeft en wat ze doen? Dat vind je hier.